Servicii
Holistic Therapy

 

Pentru rezervarea unui serviciu, trimite e-mail la maria_irina_irimescu@yahoo.com.

Locația pentru oferirea serviciului o stabilim de comun acord. 

Consultații Jyotish

Jyotish sau Astrologia Vedică este una dintre ştiinţele supreme, ce provin din tradiţia Vedică. Jyotish se traduce ca ”ştiinţa luminii” şi este o metodă ştiinţifică de abordare a tradiţiei spirituale. Jyotish este o parte integrală a cunoştinţelor despre Sinele Suprem conţinute de Vedas. Ne ajută să înţelegem expresia individuală a Sinelui nostru pe parcursul acestei vieţi, în lumea materială. O unealtă incredibil de puternică, Jyotish îţi oferă o nouă perspectivă asupra călătoriei tale în această viaţă şi o înţelegere supremă a curgerii timpului. 

Printr-o citire Jyotish poţi afla schiţa Sinelui tău, vei avea mai multă claritate asupra evenimentelor importante trecute din viaţa ta, vei înţelege care sunt resursele cu care ai venit în această viaţă, de unde provine abundența din viața ta, care sunt posibilităţile pentru prezent şi viitor şi ce fel de energii te aşteaptă în viitor.

După ce astrograma ta va fi explorată, în funcţie de nevoile Sinelui tău descoperite prin citire, vei primi un set de practici, metode și sfaturi de lifestyle ce vor susţine evoluţia şi bunăstarea ta pe viitor.

Te-am făcut curios?

Pachete Citiri:

Citire Astrologică Jyotish Basic

O citire Jyotish este o uneală profundă și eficientă pentru recunoașterea propriei unicități și a interconectivității vieții. Ea îți poate revela scopul vieții tale, talentele și abilitățile tale, calea aleasă de sufletul tău, oportunitățile de creștere și învățare. Te invit la o sesiune de 75 de minute în care vom explora povestea astrogramei tale, a ascendentului - Lagna, si a planetelor - Grahas, prin case - Bhavas.

Cost: 400 RON

Citire Astrologică Jyotish+Dashas Viitoare

O citire Jyotish este o uneală profundă și eficientă pentru recunoașterea propriei unicități și a interconectivității vieții. Ea îți poate revela scopul vieții tale, talentele și abilitățile tale, calea aleasă de sufletul tău, oportunitățile de creștere și învățare. Te invit la o sesiune de 90 de minute în care vom explora povestea astrogramei tale, a ascendentului - Lagna, si a planetelor - Grahas, prin case - Bhavas si a perioadelor planetare curente si viitoare - Dashas - ce îți vor arăta energiile, oportunitățile și obstacolele prezente și viitoare.

Cost: 520 RON

Citire Astrologică Jyotish FULL Package

O citire Jyotish este o uneală profundă și eficientă pentru recunoașterea propriei unicități și a interconectivității vieții. Ea îți poate revela scopul vieții tale, talentele și abilitățile tale, calea aleasă de sufletul tău, oportunitățile de creștere și învățare. Te invit la o sesiune de 105 minute în care vom explora povestea astrogramei tale, a ascendentului - Lagna, si a planetelor - Grahas, prin case - Bhavas si a perioadelor planetare curente si viitoare - Dashas - ce îți vor arăta energiile, oportunitățile și obstacolele prezente și viitoare. Iar la spre finalul sesiunii vei primi Upayas specifice nevoilor tale - metode si tehnici prin care să rafinezi și să potențezi anumite calități și caracteristici ale planetelor în viața ta. Upayas pot consta în practici yoghine de pranayama, meditație, kriyas sau asane, practici de fasting, chanting de mantre, Dhana - acțiuni în serviciul altora, ritualuri sacre și Gyana - corectarea intelectului. Aceste Upayas au ca scop transformarea ta și a vieții tale în direcția aleasă de sufletul tău în această viață. Această sesiune de 105 de minute, va fi urmată de o sesiune de follow-up, la cel puțin o săptămână după sesiunea inițială.

Cost: 700 RON

Planet and Moon
Planet and Moon
IMG_8596.jpg

Ședințe Yoga

​Yoga este o ştiinţă ce caută să aducă în echilibru corpul, minte, inima şi sufletul. Yoga este un ghid spre Sinele tău Adevărat, un set de tehnici şi metode de explorare şi evoluţie a tuturor aspectelor fiinţei tale. O practică constantă de yoga aduce corpul fizic în homeostază, îmbunătăţind condiţia fizică, starea generală de sănătate şi crescând imunitatea; calmează şi centrează mintea, aducându-ţi înapoi puterea şi controlul asupra propriei minţi şi a mediului intern; îţi susţine inima în a se exprima fără frică, cultivând în interiorul tău calităţi precum acceptare, încredere, compasiune, iubire, bucurie, entuziasm; şi cel mai important te repune în contact cu esenţa ta, Sinele tău, astfel având şansa de a trăi o viaţă în rezonanţă cu misiunea înaltă a acestuia. 

Stiluri de yoga oferite:

 • Hatha

 • Yin

 • Ashtanga

 • Prenatal

 • Kids

 • Corporate

Cost Ședință Privată Yoga: 200 RON (90 min.)

 

Învată să Meditezi

Meditația este una dintre cele mai puternice și simple tehnici prin care ne putem îmbunătăți calitatea vieții. În tradiția yoghina, mediația este denumită Raja Yoga - Regina Yogăi, ocupând un loc de cinste între practicile yoghine. Meditația, indiferent de tehnică, este în primul rând antrenarea atenției. Prin antrenarea atenției noastre, valorificăm și redirecționăm energia noastră, decidem conștient în ce să o investim, fără să rămânem blocați în propriile hărți mentale. Odată cu acestea, meditația vine cu numeroase beneficii, precum: 

 • Reducerea stresul

 • Îmbunătățirea procesării emoțiilor,

 • Creșterea atenției, prezenței,

 • Creșterea compasiunii față de sine,

 • Îmbunătățirea memoriei,

 • Sporirea creativității,

 • Creșterea capacității de învățare,

 • Sporirea simțului de conexiune și liniștea interioară.

 

Eu te invit să inveți alături de mine:

 • Meditație Mindfulness

 • Meditație Transcedetală Sattva (e nevoie anterior de o practica de Meditație - mindfulness, vizualizari, ghidata sau altele - de minim 90 de zile consecutive)

Cost Workshop Meditație Privat: 200 RON

IMG_8607.jpg
IMG_8683.jpg

Himalyan Kundalini

Himalyan Kundalini este o practică integrativă, bazată pe kriyas, exerciții de respirație, mantre, mudre și posturi. Clasele de Himalyan Kundalini sunt călătorii către mai multă înțelepciune. Fiecare sesiune are o intenție și te conduce profund în mintea ta, explorează sinele și trezește în interiorul tău calități precum: determinare, voință, iubire, compasiune, o minte stabilă, acceptare și încredere. 

Kundalini Yoga lucrează cu energia Kundalini, denumită și Prana sau Shakti, care reprezintă potențialul infinit ce se află dormant în fiecare dintre noi și este descris ca fiind un șarpe încolacit la baza coloanei vertebrale, ce așteaptă să se ridice de-a lungul acesteia, până la cel de-al Treile Ochi, locul Conștiinței și Întelepciunii Supreme. 

Kriyas sunt o combinație de tehnici și practici, cu efecte foarte rapide și puternice, Kriya traducându-se ca ”acțiune eliberatoare”, fiind opusul Karmei - ”acțiune ce leagă”.

Cost Ședință Privată Hymalaian Kundalini: 200 RON

 
 

Corporate Yoga

Practica de yoga aduce beneficii in toate mediile. Corporate Yoga sau yoga la birou imbunatateste capacitatea de a manageria situatiile stresante, creste capacitatea de concentrare, imbunatateste performanta si productivitatea la locul de munca, imbunatateste relatiile si capacitatea de a lucra in echipa, iar la nivel fizic, imbunatateste postura si elibereaza tensiunea din corp acumulata datorata mentinerii indelungate a aceleiasi posturi. 
Corporate Yoga poate include exercitii de minfulness, exercitii de respiratie, posturi de yoga si sfaturi de manageriere a stresului. In functie de spatiul pus la dispozitie, Corporate Yoga poate lua numeroase foarme, de la clase fizice cu posturi, la workshopuri si sesiuni de mindfluness, respiratie, etc. 

Cost Ședință Corporate Yoga: 200 RON

IMG_0122_edited.jpg