Servicii

Consultații Jyotish

Jyotish sau Astrologia Vedică este una dintre ştiinţele supreme, ce provin din tradiţia Vedică. Jyotish se traduce ca ”ştiinţa luminii” şi este o metodă ştiinţifică de abordare a tradiţiei spirituale. Jyotish este o parte integrală a cunoştinţelor despre Sinele Suprem conţinute de Vedas. Ne ajută să înţelegem expresia individuală a Sinelui nostru pe parcursul acestei vieţi, în lumea materială. O unealtă incredibil de puternică, Jyotish îţi oferă o nouă perspectivă asupra călătoriei tale în această viaţă şi o înţelegere supremă a curgerii timpului. 

Printr-o citire Jyotish poţi afla schiţa Sinelui tău, vei avea mai multă claritate asupra evenimentelor importante trecute din viaţa ta, vei înţelege care sunt resursele cu care ai venit în această viaţă, de unde provine abundența din viața ta, care sunt posibilităţile pentru prezent şi viitor şi ce fel de energii te aşteaptă în viitor.

După ce astrograma ta va fi explorată, în funcţie de nevoile Sinelui tău descoperite prin citire, vei primi un set de practici, metode și sfaturi de lifestyle ce vor susţine evoluţia şi bunăstarea ta pe viitor.

Te-am făcut curios?

Planet and Moon
IMG_8596.jpg

Ședințe Yoga

​Yoga este o ştiinţă ce caută să aducă în echilibru corpul, minte, inima şi sufletul. Yoga este un ghid spre Sinele tău Adevărat, un set de tehnici şi metode de explorare şi evoluţie a tuturor aspectelor fiinţei tale. O practică constantă de yoga aduce corpul fizic în homeostază, îmbunătăţind condiţia fizică, starea generală de sănătate şi crescând imunitatea; calmează şi centrează mintea, aducându-ţi înapoi puterea şi controlul asupra propriei minţi şi a mediului intern; îţi susţine inima în a se exprima fără frică, cultivând în interiorul tău calităţi precum acceptare, încredere, compasiune, iubire, bucurie, entuziasm; şi cel mai important te repune în contact cu esenţa ta, Sinele tău, astfel având şansa de a trăi o viaţă în rezonanţă cu misiunea înaltă a acestuia. 

Stiluri de yoga oferite:

 • Hatha

 • Yin

 • Ashtanga

 • Prenatal

 • Kids

 • Corporate

Învată să Meditezi

Meditația este una dintre cele mai puternice și simple tehnici prin care ne putem îmbunătăți calitatea vieții. În tradiția yoghina, mediația este denumită Raja Yoga - Regina Yogăi, ocupând un loc de cinste între practicile yoghine. Meditația, indiferent de tehnică, este în primul rând antrenarea atenției. Prin antrenarea atenției noastre, valorificăm și redirecționăm energia noastră, decidem conștient în ce să o investim, fără să rămânem blocați în propriile hărți mentale. Odată cu acestea, meditația vine cu numeroase beneficii, precum: 

 • Reducerea stresul

 • Îmbunătățirea procesării emoțiilor,

 • Creșterea atenției, prezenței,

 • Creșterea compasiunii față de sine,

 • Îmbunătățirea memoriei,

 • Sporirea creativității,

 • Creșterea capacității de învățare,

 • Sporirea simțului de conexiune și liniștea interioară.

 

Eu te invit să inveți alături de mine:

 • Meditație Mindfulness

 • Meditație Transcedetală Sattva (e nevoie anterior de o practica de Meditație - mindfulness, vizualizari, ghidata sau altele - de minim 90 de zile consecutive)

IMG_8607.jpg
IMG_8683.jpg

Sattva Yoga - Himalyan Kundalini

Sattva Yoga este o practică integrativă, bazată pe kriyas, exerciții de respirație, mantre, mudre și posturi. Clasele de Sattva Yoga sunt călătorii către mai multă înțelepciune. Fiecare sesiune are o intenție și te conduce profund în mintea ta, explorează sinele și trezește în interiorul tău calități precum: determinare, voință, iubire, compasiune, o minte stabilă, acceptare și încredere. 

Sattva Yoga este un tip de Kundalini Yoga, însemnând că lucrează cu energia Kundalini, denumită și Prana sau Shakti, care reprezintă potențialul infinit ce se află dormant în fiecare dintre noi și este descris ca fiind un șarpe încolacit la baza coloanei vertebrale, ce așteaptă să se ridice de-a lungul acesteia, până la cel de-al Treile Ochi, locul Conștiinței și Întelepciunii Supreme. 

Kriyas sunt o combinație de tehnici și practici, cu efecte foarte rapide și puternice, Kriya traducându-se ca ”acțiune eliberatoare”, fiind opusul Karmei - ”acțiune ce leagă”.